Poziv za članstvo u SOVCG

Uradite to radi samopoštovanja.
Uradite to da biste ostvarili prava koja Vam garantuju Ustav i zakoni Crne Gore.
Uradite to radi solidarnosti sa onima među nama koji su materijalno najugroženiji.
Uradite to da biste se ljepše, sigurnije i slobodnije osjećali u svom radnom okruženju.
Uradite to iz proste potrebe da se čuje i Vaš glas.

Detaljnije

U vremenu od 27.09. do 29.09.2019.godine SOVCG je organizovao tradicionalne susrete na kojima je učestvovalo više od 100 članova i gostiju. Pored ovog broja treba dodati veliki broj prisutnih i dragih saradnika iz više sindikata pri USSCG - Sindikat banaka Crne Gore, Novi sindikat organa uprave opštine Berane, Novi Sindikat željezničke infrastrukture, Sindikat Montekargo i Sindikat rudnika uglja Pljevlja.

Susretima su prisustvovali i dragi gosti iz sindikata "Nezavisnost" iz Srbije kao i saradnici iz firme "Sava Montenegro".

Posebnu čast su nam svojim prisustvom ukazali Ministar odbrane g.din Predrag Bošković, Državni sekretar za odbranu g.din Slobodan Filipović i Direktor direktorata za ljudske resurse g.din Mihailo Volkov, sa kojima je prije druženja u restoranu "Sole Mio" organizovana zajednička večera na kojoj su još prisustvovali članovi Izvršnog odbora SOVCG.

Na susretima su organizovana brojna takmičenja na kojima su najuspješniji "zaradili" pehare, medalje i priznanja.

Takođe, u tomboli koja je organizovana prvo veče, podijeljen je veliki broj robnih nagrada - tehničkih uređaja, polisa osiguranja koje su nam uručili predstavnici Sava Montenegro, i nagrada - vikend za dvoje u hotelu "Long Beach", kao poklon od hotela.

Posebno nas raduje da su svi prisutni veoma zadovoljni organizovanim susretima i sadržajima, te se nadamo da ćemo naredno druženje organizovati u većem broju.